Ensimmäinen postaus maatiaiskanasen elämää. Hui..

Kerron täällä siis omasta elostani maalla ja niistä asioista, jotka on min kiinnostuksen kohteita. Ensimmäisenä tietysti puutarha <3 Muutettiin uuteen kotiin jo talvella ja tarkoitus oli aloittaa blogin kirjoitus jo sillon. Mutta yllätys yllätys, kaikki muu puuhastelu meni edelle ja nyt vasta tuntuu, että kerkiäisi välillä istahtamaan koneen ääreen. 

Välillä tuntuu, ettei oikein ole saanut aikaisiksi mitään, mutta hetken kun pohtii, niin aika paljon täällä on kuitenkin tapahtunut. Tän paikan edelliset omistajat oli jo iäkkäitä, joten pihan hoitaminen ei enään ollut prioriteetti. Ja se kyllä näky, ja näkyy edelleen. Reilun hehtaarin tontti, jonka oli melko pitkälti valloittanu rikkakasvit. Tontilla on paljon kirsikka-, kriikura- ja luumupuita, joita ollaan yritetty vähän leikellä jo. Aikamoinen ryteikkö kyllä on. Samoin omenapuiden oksat makas maassa saakka, samoin marjapensaiden... ja ruusujen. Yksi aiemmista omistajista oli ilmeisesti tykänny kukista, ja hänen vanhoja perennoja olen kaivanu rikkakasvien keskeltä ja yritän elvyttää parhaan taitoni mukaan (joka ei välttämättä ole paljon se ;) ). 

5 uutta kukka-aluetta, paljon kärhöjä, paljon pensaita, paljon ruusuja... Istutus työtä on riittäny eli oon ollu hiivatin onnellinen. 

Pikku hiljaa alan laittamaan postauksia jo tehdyistä alueista, samalla kun yritän laittaa ajankohtaisia päivityksiä milloin mistäkin kukkijasta :)

Mutta miksi maatiaiskananen? Nooh, kyllähän maalle kanat kuuluu, joten myös Martta, Lotta ja Milla pääsevät välillä jutun aiheiksi ;) 

 

Tervetuloa maatiaiskanan elämään mukaan!